Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Pages Συχνές Ερωτήσεις

Πώς δηλώνω συμμετοχή σε ένα Σεμινάριο;

Απλώς συμπληρώνετε την σχετική Αίτηση Συμμετοχής στο πεδίο Δήλωση Συμμετοχής.

Πώς κατοχυρώνω την συμμετοχή μου;

Με την πληρωμή της προκαταβολής των εκάστοτε διδάκτρων. Το ποσό και ο τρόπος της πληρωμής γνωστοποιείται στον κάθε ενδιαφερόμενο με την απάντηση στην Αίτηση Συμμετοχής που έχει προηγηθεί.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την συμμετοχή μου;

Ο Κανονισμός Εκπαίδευσης προβλέπει κάθε περίπτωση αποδοχής και απόρριψης αίτησης συμμετοχής αλλά και ακύρωσης συμμετοχής ενός ενδιαφερομένου, σε κάθε πρόγραμμα Εκπαίδευσης, βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο. Παρέχεται πάντα η δυνατότητα ακύρωσης της συμμετοχής, εντός των ορίων ημερομηνιών που θα έχουν ανακοινωθεί εκ των προτέρων κατά περίσταση, με επιστροφή ακέραιου του ποσού της προκαταβολής.

Γιατί να επιλέξω τα σεμινάρια του Kinetiks;

  • Γιατί ο Υπεύθυνος του Kinetiks έχει πολυετή εμπειρία τόσο διδασκαλίας όσο και κλινικής πράξης, και οργανώνει τα προγράμματα σπουδών συνδυάζοντας την ποιότητα εκπαίδευσης με τις αληθινές ανάγκες της αγοράς του χώρου της Μάλαξης και Σωματοθεραπείας.
  • Γιατί εάν διαβάσετε τα Βιογραφικά των εκπαιδευτών της Ομάδας του Kinetiks θα νιώσετε σίγουροι για το υψηλότατο επίπεδο γνώσης που παρέχεται στα Σεμινάρια.
  • Γιατί στο Kinetiks στοχεύουμε άμεσα στην επαγγελματική κατάρτισή σας. Εκπαιδεύουμε και υποστηρίζουμε τους συμμετέχοντες στα Σεμινάρια ώστε από μαθητές να γίνουν μελλοντικοί συνάδελφοί μας, και η επαγγελματική πορεία πολλών από αυτούς μάς έχει ήδη καταξιώσει.
  • Γιατί τα δίδακτρα είναι πραγματικά χαμηλά, κι επιπλέον προβλέπονται ποσοστά έκπτωσης ενώ το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής είναι πάντοτε ελαστικό.

Δίνεται κάποια Βεβαίωση Παρακολούθησης για τα Σεμινάρια;

Σε κάθε περίπτωση, το Kinetiks πιστοποιεί την εκπαίδευση που παρέχει με Βεβαίωση Παρακολούθησης ή Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης, τα οποία φέρουν την έγκριση και σφραγίδα επίσημων φορέων όπως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μάλαξης, το Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων, το Σουηδικό Κολλέγιο Ackermann, κ.ά., καθώς και την υπογραφή του Εισηγητή-Εκπαιδευτή αλλά και την σφραγίδα του Kinetiks.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τα Σεμινάρια του Kinetiks;

Εάν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας και κυρίως τα Νέα μας (www.kinetiks.gr), εάν παρακολουθείτε τη σελίδα μας στο facebook (Kinetiks Massage & Bodywork), και πιο απλά, με την εγγραφή σας στο newsletter του Kinetiks, που μπορείτε να κάνετε στην Αρχική ιστοσελίδα μας.

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σάς απαντήσουμε, το συντομότερο δυνατόν!

Τηλ. 2315 314 604