Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Μία πολύ υψηλού επιπέδου επιστημονική επιμόρφωση έρχεται στη Θεσσαλονίκη μέσα από το Kinetiks – γνωρίστε και εκπαιδευτείτε στις κορυφαίες Θεραπευτικές Μεθόδους της ΝΕΥΡΟ-ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ και ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΝΕΥΡΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!
Αποκτήστε Δίπλωμα στη ΝΕΥΡΟ-ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ με την πιστοποίηση της MNT-NR International με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Kinetiks!

Η μέθοδος της Νευρο-Ρεφλεξολογίας είναι μια εξελιγμένη μέθοδος θεραπείας χειρισμών με τα χέρια, που αφορά σε λειτουργικές διαταραχές τόσο του μυοσκελετικού συστήματος, όσο και του συστήματος των σπλάχνων.
Πρόκειται για ένα πλήρες σύστημα νευροθεραπείας το οποίο, προκειμένου τελικά να δράσει θεραπευτικά πάνω στο πρόβλημα, εφαρμόζει «αντανακλαστικές» τεχνικές στο περιφερικό και το κεντρικό νευρικό σύστημα οι οποίες έχουν σκοπό να βελτιώσουν στο μέγιστο δυνατό τις αντιδράσεις τους.
Παράλληλα στη μέθοδο αυτή αξιοποιείται η βαθειά γνώση των Νευρο-επιστημών ώστε να παρέχει ένα μοντέλο συστηματικής Κλινικής Αξιολόγησης και Κλινικού Συλλογισμού.

H μέθοδος Νευρο-Ρεφλεξολογία μέσα από τις τεχνικές της επεμβαίνει, μέσω του νευρικού συστήματος, σε διάφορα επίπεδα που συμμετέχουν στην εικόνα του πόνου του ασθενούς, όπως το ΠΝΣ, το ΚΝΣ, το ΑΝΣ και το νεύρο-ενδοκρινικό σύστημα. Ο τελικός στόχος είναι η επαναφορά της συνεργασίας μεταξύ αυτών των συστημάτων που συνεπάγεται και την επαναφορά της ομοιόστασης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για Εκπαίδευση στη ΝΕΥΡΟ-ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ – NeuroReflexology, NR
30 Νοεμβρίου, 1 &2 Δεκεμβρίου 2018, Επίπεδο 1
19, 20 & 21 Απριλίου 2019, Επίπεδο 2
6,7 & 8 Σεπτεμβρίου 2019, Επίπεδο 3
Κόστος (ανά 3μερο): 400ευρώ

Ισχύει ΈΚΠΤΩΣΗ 10%, με τελικό κόστος (ανά 3μερο), τα 360ευρώ για τους Μαθητές Kinetiks και τα Early Birds που θα κάνουν Προ-Εγγραφή έως 22 Ιουνίου 2018 – Ενημερωθείτε σχετικά!

Εισηγήτρια: Griet Rondel, Φυσικοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στις τεχνικές Νευροδυναμικής, ιδρυτικό μέλος της MNT-NR International και εμπνεύστρια των τεχνικών Σπλαγχνικής Κινητοποίησης και Αντανακλαστικής Σπλαγχνικής Θεραπείας.

Η Εκπαίδευση στη Νευρο-Ρεφλεξολογία απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας που έχουν επαρκείς βασικές ικανότητες στην εφαρμογή θεραπευτικών χειρισμών στο σώμα όπως:
1. Φυσιοθεραπευτές, Οστεοπαθητικούς, Χειροπρακτικούς
Η Εκπαίδευση, σαφώς, απευθύνεται ως Εξειδίκευση σε:
2. Ρεφλεξολόγους
Επίσης, σε
3. Σωματικούς θεραπευτές που χρησιμοποιούν μεθόδους όπως Σιάτσου, Bowtech, Θεραπευτική μάλαξη, Ταυλανδέζικη μάλαξη
Τέλος, βάσει καταστατικού της MNT-NR International, επιτρέπεται η συμμετοχή σε:
*Εναλλακτικούς και συμπληρωματικούς θεραπευτές γενικότερα, και
*Νοσηλευτές, γυμναστές & εκπαιδευτές σωματικής άσκησης (Τάι Τσι, Γιόγκα, Πιλάτες, κλπ)που ενδιαφέρονται για τη Σωματική Θεραπευτική (BodyWork)
Ωστόσο, όσοι περιλαμβάνονται στις 2 τελευταίες κατηγορίες (*) χρειάζεται να παρακολουθήσουν μια σύντομη εισαγωγική εκπαίδευση προετοιμασίας στη μάλαξη.
Οι ενότητες της εκπαίδευσης συνοδεύονται από μεταφρασμένες στα Ελληνικά λεπτομερείς σημειώσεις θεωρίας, γραφήματα και φωτογραφίες με την ανατομική θέση των νεύρο – αντανακλαστικών σημείων. Οι συμμετέχοντες του 1ου σεμιναρίου (1ης ενότητας) θα φύγουν έχοντας στα χέρια τους ένα μοναδικά εμπεριστατωμένο εγχειρίδιο 200σελίδων! Συνολικά σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα μοιραστεί βοηθητικό υλικό 1000 σελίδων!

By Kinetiks Apr 18, 2018 Καμία απάντηση

Τηλ. 2315 314 604