Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Το Kinetiks Massage & Bodywork ανακοινώνει με χαρά την Έναρξη Εγγραφών για Νέα Τμήματα ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΑΛΑΞΗΣ και ΣΙΑΤΣΟΥ, για τους Κύκλους Εκπαίδευσης της ακαδημαϊκής χρονιάς 2018-19.

Οι πρόωρες Εγγραφές (early birds) και Προεξοφλήσεις μπορεί να σας προσφέρουν ΜΕΓΑΛΕΣ   Ε Κ Π Τ Ω Σ Ε Ι Σ   έως 25% στα δίδακτρα – για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας ΑΜΕΣΑ!

Πρώτη προθεσμία, με ΕΚΠΤΩΣΗ έως 25%: έως 22 Ιουνίου 2018

Δεύτερη προθεσμία, με ΈΚΠΤΩΣΗ έως 10%: έως 21 Σεπτεμβρίου 2018

Όπως πάντα, τα Τμήματα θα είναι ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ, αποσκοπώντας σε μια πραγματικά ποιοτική εκπαιδευτική διαδικασία, διασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών – Κλείστε την θέση συμμετοχής σας έγκαιρα, καθώς ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ, ΑΥΣΤΗΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

 

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Κατακτήστε το απαιτούμενο γνωστικό επίπεδο και την  κατάλληλη κατάρτιση μέσα από το ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών του Kinetiks, αποκτώντας αναγνωρισμένο Δίπλωμα Ρεφλεξολόγου, με την Διαπίστευση του Πανελλήνιου Επαγγελματικού Σωματείου Ρεφλεξολόγων (ΠΕΣΡ) και την υποστήριξη του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων (ΣΕΡ).

ΜΑΛΑΞΗ

Μάθετε τις πλέον αναγνωρισμένες, ερευνητικά υποστηριζόμενες μεθόδους του Μασάζ, με την αναγνώριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μάλαξης (WMF) και βρείτε άμεσα εργασιακό περιβάλλον με την υποστήριξη του Kinetiks.

ΣΙΑΤΣΟΥ

Εκπαιδευτείτε με το νέο, ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών του Kinetiks, αποκτώντας αναγνωρισμένο Δίπλωμα Σιάτσου, με την αναγνώριση της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου (ΕλΕΣι).

 

By Kinetiks Apr 1, 2018 Καμία απάντηση

Τηλ. 2315 314 604