Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε και για το φετινό προόγραμμα του εαρινού εξαμήνου, το διήμερο Σεμινάριο ΛΕΜΦΙΚΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ, όπου θα διδαχθούν οι αυθεντικές τεχνικές του Dr.Vodder, σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες τάσεις για την αποιδηματική θεραπεία.

Η Λεμφική Μάλαξη συνιστάται από εξειδικευμένους χειρισμούς παροχέτευσης του λεμφικού συστήματος και μέσω αυτών μπορεί να επιτύχει από βαθιά χαλάρωση και αναζωογονητική ευεξία, έως αποιδηματική θεραπεία και τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εφαρμόζεται ευρέως στην Αισθητική, αντιμετωπίζοντας την κατακράτηση των υγρών ως τοπικά οιδήματα (συσσώρευση λέμφου), αλλά και την κυτταρίτιδα ως κλινική οντότητα (εγκατεστημένο λιποίδημα). Εφαρμόζεται επίσης στην Φυσικοθεραπεία, αντιμετωπίζοντας μετατραυματικά ή μετεγχειρητικά οιδήματα (συνηθέστερα μετά από αφαίρεση λεμφαδένων). Αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα της μυοπεριτονιακής θεραπείας και της αντιμετώπισης συνδρόμων χρόνιου πόνου.

Η Λεμφική Μάλαξη συνιστά μια ουσιαστική επιμόρφωση και μία από τις πλέον απαραίτητες εξειδικεύσεις ενός επαγγελματία Μαλαξοθεραπευτή/Μασέρ.

Στην ύλη του Σεμιναρίου θα διδαχθούν:

Η φυσιολογία του Λεμφικού Συστήματος και η φυσιοπαθολογία των δυσλειτουργιών του
ΟΛΟΙ οι χειρισμοί ΑΚΡΩΝ & ΚΟΡΜΟΥ της λεμφικής παροχέτευσης
ΟΛΕΣ οι ακολουθίες και τα πρωτόκολλα θεραπείας για τα άνω & κάτω άκρα και όλον τον κορμό (ραχιαία επιφάνεια, οσφυϊκή χώρα, γλουτοί, θώρακας και κοιλιακή χώρα)
Θα δοθούν πολυσέλιδες Σημειώσεις, με πολλές φωτογραφίες και εικόνες για την λεπτομερή εφαρμογή των τεχνικών, καθώς και πλούσιο, ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Λεμφοίδημα και την αντιμετώπισή του.

Με την εκπαίδευσή τους, οι συμμετέχονες θα μπορούν να εφαρμόσουν μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ συνεδρία Λεμφικού Μασάζ, γνωρίζοντας εις βάθος τον στόχο και τον τρόπο παρέμβασής τους!

Ημερομηνίες: 19-20 Μαΐου 2018

Ώρες: 09:30 – 18:30

Δίδακτρα: 200 ευρώ!!!
ΕΙΔΙΚΉ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ του KINETIKS, με τελικό κόστος: Μ Ο Ν Ο 150 ευρώ!!!

Εγγραφή: 100 ευρώ ΕΩΣ 16 Μαρτίου 2018 – το υπόλοιπο θα καταβληθεί την πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου

Ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ δέκα (10) άτομα και, όπως πάντα, θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας με βάση τις εγγραφές.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ Τ Ω Ρ Α στο info@kinetiks.gr ή/και στο 6973.646114 (Μ.Β.Λυρίτσης)

By Kinetiks Jan 7, 2018 Καμία απάντηση

Τηλ. 2315 314 604