Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά από το Kinetiks!

Από όλους όσοι συν-εργάζονται στη Σχολή μας για την κατάρτιση κι εκπαίδευσή σας, την επίτευξη των στόχων σας και την εκπλήρωση των ονείρων σας, σας στέλνουμε μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, πολλές ευχές για ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ.

Κλείνοντας φέτος δέκα χρόνια λειτουργίας, μέσα στα οποία έχετε καθιερώσει το Kinetiks ως μία καταξιωμένη κι επιτυχημένη Σχολή στο χώρο των Εναλλακτικών-Συμπληρωματικών Θεραπειών και Φυσικοθεραπευτικών Μεθόδων, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε για άλλη μία φορά την ευγνωμοσύνη μας για όλη την εμπιστοσύνη και υποστήριξή σας, καθώς και να υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε όχι μόνο να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο της Σχολής αλλά να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τον πήχη στις υπηρεσίες και τους στόχους μας!

Συνεχίζουμε το ακαδημαϊκό έτος του 2017-18 με τα τμήματα της Ρεφλεξολογίας και της Μάλαξης. Ευχαριστούμε την Αλίκη Βυθούλκα που βρέθηκε μαζί μας και μας δίδαξε την Κάθετη Ρεφλεξολογία, παγκοσμίως πιστοποιημένη μέθοδο της Lynn Booth, καθώς και την Ευγενία Δούλβαρη, που μοιράστηκε τη γνώση της πολυετούς πείρας της και μας μύησε στην Δυναμική Ρεφλεξολογία. Περιμένουμε με ενθουσιασμό την Gunnel Berry να έρθει από την Μεγάλη Βρετανία και να μας διδάξει την Προσαρμοσμένη Αντανακλαστική θεραπεία, αλλά και τους εξαιρετικούς εισηγητές της πρωτοποριακής Μεθόδου Θεραπευτικής Άσκησης BOPC, Γιώργο Τσουκαλά και Βαλεντίνο Σασσάνη, υπό την αιγίδα του Σουηδικού Κολλεγίου Ackermann. Περιμένουμε να ξανάρθουν στην Θεσσαλονίκη, τόσο για το τρίτο και τελευταίο μέρος της Μεθόδου BOPC, όσο και για το 6ημερο Σεμινάριο Ήπιας Χειροπρακτικής & Δομικής Οστεοπαθητικής κατά Ackermann. Το φετινό πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης το 2μερο Σεμινάριο Μυοπεριτονιακής Θεραπείας & Αξιολόγησης (Trigger Points Therapy) που θα εισηγηθεί ο Υπεύθυνος της Σχολής, Μάρκος-Βαλσάμης Λυρίτσης.

Έχουμε πολλά ακόμη νέα να σας ανακοινώσουμε, πολύ σύντομα.

Μέχρι τότε, για άλλη μία φορά, ευχαριστούμε – 2018 ευχές για τη νέα χρονιά!

Με πολλή αγάπη,
Η Ομάδα του Kinetiks

By Kinetiks Jan 3, 2018 Καμία απάντηση

Τηλ. 2315 314 604