Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Ο ΠΕΣΡ σε συνεργασία με την κ.Ευγενία Δούλβαρη και με την φιλοξενία του KINETIKS διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το Σεμινάριο Δυναμικής Ρεφλεξολογίας, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017.

Η Δυναμική Ρεφλεξολογία είναι μία νέα, πρωτότυπη πρόταση προς όλους τους Ρεφλεξολόγους.
Είναι μία μέθοδος που οδηγεί στην απελευθέρωση εγκλωβισμένων συναισθημάτων του ασυνειδήτου και δίνει μια διαφορετική προοπτική για άνοιγμα των αντιστάσεων που μας εγκλωβίζουν, για την αρμονική συνεργασία όλων των λειτουργιών του οργανισμού μέσω του Ηλιακού Πλέγματος, των αδένων και των άλλων οργάνων.

Ένας δυναμικός τριγωνικός συνδυασμός σημείων της ρεφλεξολογίας, που με την ανάλογη τεχνική και μέσω συγκεκριμένων συνδέσεων, δίνει την δυνατότητα να αποσυμφορήσουμε την συσσωρευμένη ενέργεια, η οποία αποδυναμώνει όλες τις ομάδες των οργάνων, όπως την ενέργεια της έκφρασης, που συγκεντρώνεται στον θυρεοειδή, στον αυχένα, στον λαιμό.

Με την τεχνική των Τριγώνων επαναφέρουμε την φυσική ροή της ενέργειας που είναι αναγκαία για την ισορροπία του οργανισμού στα όργανα,απελευθερώνοντας την λίμναση ή εγκλωβισμό του αίματος, των μεταλλικών
στοιχείων, του οξυγόνου.Έτσι βοηθούμε τον άνθρωπο να γεμίσει λειτουργική ενέργεια, που προκύπτει από την αποσυμφόρηση των οργάνων, όταν δεν βρίσκονται στην ομοιόστασή τους.

Η Δυναμική Ρεφλεξολογία μπορεί να εφαρμοστεί ανεξάρτητα στο σύνολό της, είτε τμήματά της να συνδυαστούν με το πρωτόκολλο που εφαρμόζει ήδη κάθε ρεφλεξολόγος, με συστήματα και μεσημβρινούς.

Με τον όρο “ενέργεια” συνήθως εννοούμε την ικανότητα πραγμάτωσης μιας δραστηριότητας. Η ενέργεια μας φαίνεται κάτι αφηρημένο, αλλά μπορεί μετά από συμπύκνωση να αποκτήσει μορφή και να παρουσιαστεί στην χωροχρονική μας πραγματικότητα ως αντικείμενο που διαθέτει ακριβή μάζα και μέγεθος. Αντικείμενα με μάζα, όπως τα όργανα του σώματος, μπορεί να δεχτούν θετική τροποποίηση συμπεριφοράς μέσω της επίδρασης ενέργειας, που συμβαίνει με την εφαρμογή της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ.
Η ομαλή και ορθή ροή των ενεργειών έχει αποτέλεσμα την χαλάρωση και διάλυση των εμπλοκών, των σφιξιμάτων, των εντάσεων στους μυώνες και τα όργανα. τα βιώματα της καθημερινής ζωής μας.

Η Δυναμική Ρεφλεξολογία μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια εσωτερικής χαλάρωσης των εντάσεων και εναρμόνισης των λειτουργιών με επίκεντρο τον “συναισθηματικό εγκέφαλο” που σχετίζεται άμεσα με το ηλιακό πλέγμα.

Διάρκεια σεμιναρίου: 12 ώρες
Ημερομηνίες: 2-3 Δεκεμβρίου 2017
Κόστος σεμιναρίου: 140 ευρώ
120 ευρώ για τα μέλη του ΠΕΣΡ & Μαθητές Kinetiks

Έγκαιρη εγγραφή έως 17 Νοεμβρίου 2017

Ελάχιστη συμμετοχή 10 άτομα
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες Ρεφλεξολόγους και δευτεροετείς σπουδαστές ρεφλεξολογίας

Εισηγήτρια :Ευγενία Δούλβαρη
Μέλος του Επαγγελματικού Σωματείου Ρεφλεξολόγων
τ. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων (ΣΕΡ)
2009-2012 Υπεύθυνη Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων
2009-2011 Υπεύθυνη Σύνταξης/ Έκδοσης Περιοδικού «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ» του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων
2007-2010 Υπεύθυνη Ερευνητικού Προγράμματος για την Εφαρμογή Μεθόδων Ρεφλεξολογίας σε Παιδιά με Δυσλεξία και Αναπτυξιακές Διαταραχές (π.χ. ΔΕΠΥ)

Χώρος σεμιναρίου : KIΝETIKS Massage & Bodywork
Αγγελάκη 35, 546 21
Θεσσαλονίκη
2315 314 604
info@kinetiks.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6932646114 (Μάρκος-Βαλσάμης Λυρίτσης, Υπεύθυνος Kinetiks) και στο 6932902015 (Μαρία Γιαβάνογλου, Πρόεδρος Π.Ε.Σ.Ρ. Β.Ελλάδος)

By Kinetiks Oct 20, 2017 Καμία απάντηση

Τηλ. 2315 314 604