Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

H Διεύθυνση του Kinetiks Massage & Bodywork ζητά μια μεγάλη συγνώμη από όσους ενδιαφερόμενους έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν στο χρονικό διάστημα από 16 Σεπτεμβρίου 2013 έως καί 6 Νοεμβρίου 2013 μέσω της Αίτησης Συμμετοχής της ιστοσελίδας μας, καθώς για τεχνικούς λόγους δεν ήταν δυνατή η λήψη των σχετικών αποστολών.

Ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία της Aίτησης Συμμετοχής, και παρακαλούμε θερμά από όσους ενδιαφερόμενους έχουν στείλει τα στοιχεία τους μέσα στο τελευταίο δίμηνο να επικοινωνήσουν ξανά μαζί μας.

Ως Υπεύθυνος του Kinetiks, ζητάω ξανά, προσωπικά, συγνώμη και δεσμεύομαι ότι θα επανορθώσω έμπρακτα όσους δυσαρεστήθηκαν άθελά μας, περιμένοντας απάντηση στην Αίτησή τους, δυστυχώς δίχως απόκριση.

Οι εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι και μαθητές μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της Σχολής μας, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα, αίτηση ή αλληλογραφία, απαντάται πάντοτε μέσα σε διάστημα τριών εργάσιμων (3) ημερών, καθώς η διάθεση επικοινωνίας εκ μέρους μας υπήρξε ανέκαθεν θεμελιώδης για την λειτουργία της σχολής μας και βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας.

Για άλλη μία φορά, συγνώμη! Περιμένουμε εκ νέου τις Αιτήσεις και τις Συμμετοχές σας!

Μάρκος-Βαλσάμης Λυρίτσης, Υπεύθυνος Kinetiks

By Kinetiks Nov 7, 2013 Καμία απάντηση

Τηλ. 2315 314 604