Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

/ Ταϋλανδέζικη Μάλαξη – Thai Massage

 

Η “Ταϋλανδική Μάλαξη” έχει επιρροές από την Αγιουβέρδα, την παραδοσιακή ινδική ιατρική και στόχος της είναι η απεμπλοκή ειδικών ενεργειακών σημείων του σώματος ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί η φυσική διαδικασία αυτοΐασης. Είναι ιδανική έναντι στη νευρομυϊκή ένταση και το άγχος, διευκολύνει την φυσική αποτοξίνωση καθώς και τις αναπλαστικές και αναζωογονητικές διεργασίες και συντελεί στην εξισορρόπηση των οργανικών συστημάτων. Τέλος, συμπεριλαμβάνει στις τεχνικές της διατατικούς χειρισμούς και εύστοχες αρθρικές αλλά και σπλαγχνικές κινητοποιήσεις, με συνολικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο το σώμα.

Στο “KIΝETIKS Massage & Bodywork” η Ταϋλανδική Μάλαξη Σώματος (Thai Body Massage) διδάσκεται σύμφωνα με την ύλη του Old Medicine Hospital του Chiang Mai της Ταϋλάνδης, σε οκτώ (8) διήμερα σεμινάρια, από τα οποία, η Ταϋλανδέζικη Μάλαξη Άκρων Ποδιών (Thai Foot Massage) αποτελεί επιμέρους Εκπαιδευτικό Τμήμα.

Η “Ταϋλανδική Μάλαξη” χρησιμοποιεί εκτός από ένα συνδυασμό διατάσεων και πιέσεων σε ενεργειακές γραμμές, και κάποια αντανακλαστικά σημεία πίεσης. Τα διασημότερα, τα οποία αποτέλεσαν και την βάση της ανάπτυξης της Ρεφλεξολογίας, βρίσκονται στα πέλματα. Με τεχνικές που επικεντρώνονται στα πέλματα – χειρισμοί με αιθέρια ελαία και αλοιφές, ή με ειδικό ξυλάκι – και επιπλέον, με τις διατάσεις και τις πιέσεις στις ενεργειακές γραμμές, διεγείρεται η ενέργεια σε όλο το σώμα βοηθώντας στην καλύτερη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων. Η “Ταϋλανδική Μάλαξη Άκρων Ποδιών” είναι μια αναζωογονητική και τονωτική αντανακλαστική θεραπεία που επιφέρει ευεξία, βαθιά χαλάρωση και ενίσχυση της υγείας.

Η Ταϋλανδέζικη Μάλαξη Άκρων Ποδιών (Thai Foot Massage) διδάσκεται σύμφωνα με την ύλη της Παραδοσιακής Ταϋλανδικής Μάλαξης, Nuad Phaen Boran, σε ένα (1) διήμερο σεμινάριο.

Για την παρακολούθηση του Κύκλου Εκπαίδευσης της Ταϋλανδέζικης Μάλαξης είναι υποχρεωτική η ταυτόχρονη παρακολούθηση των Μαθημάτων Ιατρικών Θεμάτων.

Τηλ. 2315 314 604