Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Πιστοποίηση Εκπαίδευσης – Εύρεση Εργασίας

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος όπως προβλέπεται από το KIΝETIKS Massage & Bodywork, χορηγούνται στον συμμετέχοντα πιστοποιητικά εκπαίδευσης που βεβαιώνουν την παρακολούθηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Στα πιστοποιητικά αυτά αναφέρονται αναλυτικά τα μαθήματα και οι βαθμοί του συμμετέχοντα.

Τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από το KIΝETIKS Massage & Bodywork μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος είναι:

  1. Βεβαίωση Παρακολούθησης (Certificate of Attendance) για όσους έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς κάθε Eκπαιδευτική Ενότητα ή Εκπαιδευτικό Τμήμα, εκτός όσων στοιχειοθετούν το δικαίωμα έκδοσης του Πιστοποιητικού Εκπαίδευσης
  2. Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Educational Course Qualification) σε όσους έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τους Κύκλους Εκπαίδευσης

Οι ειδικοί Μάλαξης και Σωματοθεραπείας με την Πιστοποίηση Εκπαίδευσης από το KIΝETIKS Massage & Bodyworkμπορούν να διεκδικήσουν επάξια μια θέση εργασίας είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες στο χώρο της Μάλαξης και της Φυσικής Θεραπευτικής, είτε ως υπάλληλοι σε Ινστιτούτα Υγείας και Ομορφιάς, Γυμναστήρια, Κέντρα Εναλλακτικών Θεραπειών, Κέντρα Ευεξίας, Ινστιτούτα Αισθητικής, Χώρους Spa ξενοδοχειακών μονάδων ή τουριστικών επιχειρήσεων, κ.ά.

Η Πιστοποίηση Εκπαίδευσης εγκρίνεται επίσημα και σφραγίζεται από επιμέρους ειδικούς συλλόγους και οργανώσεις, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μάλαξης και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάλαξης Κεντρικής Μακεδονίας, προσδίδοντας με κύρος και αξιοπιστία το ειδικό βάρος που κάθε εκπαιδευόμενος επιζητά στην αναγνώριση της κατάρτισής του.

Τηλ. 2315 314 604