Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Ναταλία Κωστοπούλου

Η Ναταλία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1970 και σπούδασε κινηματογράφο και κινούμενο σχέδιο στην Αγγλία (West Surrey College of Art and Design, BA-Hons).

Έχει βραβευτεί για τις ταινίες της σε πολλά φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1993 και συνέχισε την παραγωγή ταινιών κινουμένου σχεδίου και διαφημιστικών, ενώ ταυτόχρονα δίδαξε σε σχολή κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Έχει ασχοληθεί πολλές δεκαετίες με το χορό (κλασικό, τζαζ και μοντέρνο μπαλέτο), χοροθέατρο και το αργεντίνικο τανγκο.

Το 1997 παρακολούθησε το Foundation course του European School of Shiatsu στη Θεσσαλονίκη, και, από το 1998 μέχρι το 2001 ολοκλήρωσε την επαγγελματική της εκπαίδευση στο Σιάτσου και την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική στο European School of Shiatsu με διακεκριμένους Έλληνες και Άγγλους καθηγητές. Ασκεί το Σιάτσου από το 2000.

Έχει διδάξει Σιατσου και Τσι γκονγκ στην Ακαδημια του Σιατσου για μια δεκαετία και εισηγείται μαθήματα Σιάτσου στη ΧΑΝΘ από το 2013 μέχρι σήμερα.

Το 2004 πήρε το Diploma in theory and practice of Shiatsu από το European School of Shiatsu. Για περισσότερα από δώδεκα χρόνια παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια για την εξελικτική πορεία του Σιάτσου στην Ευρώπη και την Αμερική με τον διακεκριμένο καθηγητή Cliff Andrews και την Carola Beresford -Cooke

Από το 1997 έως και σήμερα εκπαιδεύεται και ασκείται στις ενεργειακές τέχνες Τάι-Τσι, Τσι-γκονγκ, αναπνευστικές τεχνικές και διαλογισμό με δασκάλους τους Δ.Πιτιανούδη, B.Frantzis, και Κινέζους μοναχούς Shaolin.

Το 2004 έγινε έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρίας του Σιατσου (μέλος της European Federation of Shiatsu) κι από το 2016 είναι στην Επιτροπή Πιστοποίησης των μελών του Συλλόγου στη Βόρεια Ελλάδα.

Τηλ. 2315 314 604