Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Κωνσταντίνος Κοντουβάλης

Ο Κωνσταντίνος Κοντουβάλης είναι Δόκτορας Χειροπρακτικής, BSc (Hons), D.C. (UK). Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Glamorgan στην Ουαλία της Μεγ.Βρετανίας από όπου και αποφοίτησε το 2003.

Έχει εργαστεί σε κλινικές Χειροπρακτικής στην Ουαλία και τη Σκωτία. Από το 2005 εργάζεται στην Αθήνα και ειδικεύεται στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και των άκρων. Έχει συνεργαστεί σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Super League καθώς και σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Έχει διατελέσει Χειροπράκτης σε ομάδες Rugby Union (Athens RFC, Πόλις Αιγάλεω RFC, West Side R.F.C.) και από τα τέλη του 2012 και στην Εθνική ομάδα Rugby Union. Από το 2013 ξεκίνησε συνεργασία με ομάδες της υπό ίδρυσης ομοσπονδίας του Rugby League.

Από το έτος 2010 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της τεχνικής ελαστικής περίδεσης με κινησιοταινία Balance Taping στην Ελλάδα και συνεργάτης της Balance Taping Europe. Ειδικεύεται σε θέματα εργονομίας και σωστής πρακτικής στην εργασία και τις ενασχολήσεις του ελεύθερου χρόνου.

Είναι διαχειριστής ιστολογίου στο οποίο αρθρογραφεί πάνω στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και συνεργάζεται με αρκετά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που ασχολούνται με την υγεία.

Τηλ. 2315 314 604