Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Κούτρα Χριστίνα

Η Κούτρα Χριστίνα είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Έχει ειδικευτεί στη Χειροθεραπεία (Manual Therapy), έχοντας ολοκληρώσει την παρακολούθηση των σεμιναρίων για την Πιστοποίηση Χειροθεραπευτή στις τεχνικές της μεθόδου κατά Kaltenborn-Evjenth.

Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές σπουδές του στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» με ειδίκευση στην κατεύθυνση της Πρόληψης, Παρέμβασης και Αποκατάστασης.

Είναι Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Κατάρτισης από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Έχει παρουσιάσει πολλές επιστημονικές εργασίες της σε συνέδρια Φυσικοθεραπείας, Αθλητιατρικής και Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα. Εργάζεται σε ιδιωτικό Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας που εδρεύει στην Κομοτηνή, έχοντας ως καθημερινό αντικείμενο την Αθλητική Φυσικοθεραπεία σε συνεργασία με υψηλού επιπέδου αθλητικούς συλλόγους.

Το τελευταίο επιστημονικό αντικείμενό της είναι η Ειδική Αγωγή, καθώς φοιτά στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδίκευση στην Άσκηση σε Ειδικούς Πληθυσμούς.

Τηλ. 2315 314 604