Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Θεοδώρα-Ευαγγελία Βασιλοπούλου

Η Θεοδώρα-Ευαγγελία Βασιλοπούλου είναι Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει ειδικευτεί στη Χειροθεραπεία (Manual Therapy), έχοντας ολοκληρώσει την παρακολούθηση των σεμιναρίων για την Πιστοποίηση Χειροθεραπευτή στις τεχνικές της μεθόδου κατά Kaltenborn- Evjenth, καθώς επίσης και στη Δια Χειρός Λεμφική Παροχέτευση (Manual Lymph Drainage) με τεχνικές της μεθόδου κατά Vodder.

Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Άσκηση και Υγεία».

Έχει ολοκληρώσει σειρά σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών (EMP EUR Medic First Aid), κι έχει εκπαιδευτεί στην Κλινική Εφαρμογή της μεθόδου Pilates.

Έχει παρουσιάσει πολλές επιστημονικές εργασίες της σε συνέδρια Φυσικοθεραπείας, Αθλητιατρικής και Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα. Έχει διδάξει ως καθηγήτρια σε σπουδαστές της ειδικότητας “Ειδικού Κινησιοθεραπείας” στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Βόλου και είναι εκπαιδεύτρια Χιονοδρομίας στον Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Ν.Μαγνησίας και μέλος του Παγκόσμιου Συλλόγου Kinesiotaping Association.

Σήμερα εργάζεται στο ιδιωτικό της Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας που εδρεύει στο Βόλο, ενώ συμμετέχει ως επιστημονική συνεργάτης στο πρόγραμμα «Healthy kids» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τηλ. 2315 314 604