Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Ελένη Αλεξίου

Η Ελένη Αλεξίου είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές σπουδές της στη Σκωτία, με ειδίκευση στη Διατροφή Αθλητών. Αρίστευσε στην ετήσια επιμόρφωση στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Ηρακλείου και απέκτησε το δεύτερο Μεταπτυχιακό τίτλο της στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Άσκηση και Υγεία».

Έχει παρουσιάσει πολλές επιστημονικές εργασίες της σε στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με τα γραφεία Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαφόρων νομών, συμμετέχοντας ως επιστημονικός συνεργάτης για την οργάνωση, το συντονισμό και την υλοποίηση προγραμμάτων με θέμα τη Διατροφή. Ταυτόχρονα, έχει εργαστεί ως ανεξάρτητη διαιτολόγος αλλά και σε γυμναστήρια, κατασκηνώσεις και κέντρα αισθητικής.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας και του Μητρώου Αξιολογητών Εκπαιδευτικού Υλικού του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και έχει πραγματοποιήσει επιμορφώσεις ως εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών ενηλίκων.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας της Σητείας και έκτοτε απασχολείται στο χώρο της εκπαίδευσης, σε Τεχνικά Λύκεια, Ειδικά σχολεία της και λοιπές σχετικές δομές, αναλαμβάνοντας μαθήματα Διατροφής σε προγράμματα και τμήματα των Κ.Ε.Ε., Κ.Ε.Κ., Ι.Ε.Κ., Ο.Τ.Ε.Κ., Ο.Α.Ε.Δ., Ν.Ε.Λ.Ε.

Τηλ. 2315 314 604