Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Δέσποινα Πάρτσια

Η Δέσποινα Πάρτσια είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με Κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία ενώ έχει μετ-εκπαιδευτεί στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Gestalt Foundation.

Ασκήθηκε ως Κοινωνική Λειτουργός στην Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης καθώς και στο Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας της Κομοτηνής.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Κοινωνική Λειτουργός και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας σε συμβουλευτικούς σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε υπηρεσίες στήριξης ανέργων καθώς και σε τμήμα συμβουλευτικής εφήβων στο Επαγγελματικό Λύκειο (ΟΤΕΚ).

Για 10 συνεχόμενα έτη έχει εργασθεί εθελοντικά σε διάφορους φορείς όπως ΚΕ.Θ.Ε.Α., Φυλακές, Κέντρα υποδοχής μεταναστών, ΙΘΑΚΗ.

Σήμερα εργάζεται ως Ψυχοθεραπεύτρια – Κοινωνική Λειτουργός στον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Θεσσαλονίκης όπου συντονίζει Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης καθώς και το Εθελοντικό Πρόγραμμα καθώς του Συλλόγου. Παράλληλα εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχοθεραπεύτρια, δουλεύοντας με ενήλικες αλλά και εφήβους. Η ψυχοθεραπευτική δραστηριότητα περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας, ομάδες αυτογνωσίας καθώς και βιωματικά σεμινάρια.

Τηλ. 2315 314 604