Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Κασσιανή Ντάλλα

Η Κασσιανή Ντάλλα είναι πτυχιούχος θεραπεύτρια της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Έχει εξειδικευτεί στην Ρεφλεξολογία και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

Στην διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε εντατικά με την Θεραπευτική και την Λεμφική Μάλαξη, την Βεντουζοθεραπεία και το Qua Sha. Μεταξύ άλλων, εξειδικεύτηκε στην Διάγνωση και Διατροφή σύμφωνα με τα πρότυπα της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, ενώ διδάχθηκε και την Ελληνική και Κινεζική Βοτανοθεραπεία.

H Κασσιανή είναι επίσης Κρυσταλοθεραπεύτρια και Angelic Reiki Master Teacher. Εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις της, έχοντας παρακολουθήσει πληθώρα μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Στο διάβα της επαγγελματικής πορείας της, η αγάπη και η έγνοια της για τους ανθρώπους, δημιούργησε την ανάγκη να μοιραστεί τις γνώσεις της με άτομα τα οποία έχουν το ίδιο πάθος με εκείνη. Έτσι λοιπόν, διατέλεσε Εισηγήτρια Ρεφλεξολογίας και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής για πολλά χρόνια, ενώ από τον Σεπτέμβρη του 2018 διδάσκει στο Universal Training – Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Είναι εμπνεύστρια και δασκάλα του ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης της Συνδυαστικής Ρεφλεξολογίας, όπου συγκεράζεται ιδανικά η Ρεφλεξολογία με την γνώση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ρεφλεξολογίας. Επιπλέον, διδάσκει έναν πρωτότυπο τρόπο γνωριμίας με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, μέσα από την μέθοδο του Βελονισμού χωρίς Βελόνες.

Τηλ. 2315 314 604