Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Το Kinetiks Massage & Bodywork ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την παράταση της περιόδου Εγγραφών στους Κύκλους Εκπαίδευσης ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ και ΣΙΑΤΣΟΥ έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2017, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία δημιουργίας νέων, δεύτερων τμημάτων, εξυπηρετώντας όλους κι όλες εσάς που δηλώνετε καθημερινά το ενδιαφέρον σας!

Σχετικά με τον Κύκλο Εκπαίδευσης ΜΑΛΑΞΗΣ, δίνεται παράταση έως 22 Σεπτεμβρίου 2017 αποκλειστικά για συμπληρωματικές Εγγραφές, καθώς θα υπάρξει μόνο ένα τμήμα για την Α΄ περίοδο.

Και για τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ που ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, ισχύει ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας!
Επικοινωνήστε στο info@kinetiks.gr ή/και στο 6973.646114 (Μάρκος-Βαλσάμης Λυρίτσης) για ενημέρωση.

Οι Κύκλοι Σπουδών περιλαμβάνουν:

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ – ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΕΞΙ (6) ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ για το πρώτο τμήμα!
Αποκτήστε πλήρως αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο Δίπλωμα Ρεφλεξολόγου, σπουδάζοντας στο διετές, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα Ρεφλεξολογίας.
Παράλληλα, το Kinetiks διοργανώνει Πιστοποιημένα Σεμινάρια Εξειδίκευσης στη Ρεφλεξολογία για τους παλαιότερους μαθητές του και απόφοιτους, καθώς η Σχολή έχει πρώτιστο σκοπό να υποστηρίξει και να αναβαθμίσει τη γνώση των αποφοίτων της.
1. ΚΑΘΕΤΗ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ – ΜΕΘΟΔΟΣ BOOTH, Vertical Reflexology, VR
7-8 Οκτωβρίου 2017, Επίπεδο 1 και 2

2. ΝΕΥΡΟ-ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ – NeuroReflexology, NR
26-28 Ιανουαρίου 2018, Επίπεδο 1
20-22 Απριλίου 2018, Επίπεδο 2
8-10 Ιουνίου 2018, Επίπεδο 3

3. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ – Αdapted ReflexTherapy, AdRx
10-11 Μαρτίου 2018

Ισχύουν ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ για τους μαθητές του Kinetiks και τα Μέλη Π.Ε.Σ.Ρ. και Σ.Ε.Ρ.

ΜΑΛΑΞΗ – ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!
Εκπαιδευτείτε στο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Σεμιναρίων Μάλαξης, με έναν εξάμηνο, πλήρη Κύκλο Σπουδών που περιλαμβάνει όλες τις βασικές τεχνικές του Σουηδικού Μασάζ, σε συνδυασμό με τις πρακτικές από τις μυοπεριτονιακές αλυσίδες και τη λεμφική παροχέτευση.
Παράλληλα, το Kinetiks διοργανώνει στο δεύτερο μισό του ακαδημαϊκού έτους Σεμινάρια εξειδίκευσης, όπως “Trigger Points Therapy”, “Myofascial Realese”, “Functional Massage” και πολλά άλλα, πάντα με βάση τα σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα, ώστε να αποκτήσουν οι μετεκπαιδευόμενοί του το επίπεδο που αρμόζει σε όσους εφαρμόζουν Μάλαξη.

ΣΙΑΤΣΟΥ
Με το πλέον ανανεωμένο αλλά και διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών, μπορείτε να αποκτήσετε αναγνωρισμένη Πιστοποίηση του Θεραπευτή Σιάτσου, ακολουθώντας το διετές, διευρυμένο Κύκλο Σπουδών.
To Kinetiks θέτει τις βάσεις για τη σύμπραξη με την Ελληνική Εταιρία Σιάτσου ώστε να επεκτείνει στο μέλλον τις διοργανώσεις του, με Σεμινάρια υψηλού κύρους και διεθνούς αναγνώρισης.

By Kinetiks Sep 5, 2017 Καμία απάντηση

Τηλ. 2315 314 604