Σεμινάρια & Μαθήματα : Μασάζ - Σιάτσου - Ρεφλεξολογία - Thai Massage - Yoga - Pilates

Το Kinetiks φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία από τις πλέον αναγνωρισμένες μεθόδους στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου, πιστοποιημένη από την Chartered Society of Physiotherapists (iCSP) και υπό την αιγίδα του φορέα της, Association of Chartered Physiotherapists in Reflex Therapy (ACPIRT).

Η Προσαρμοσμένη Αντανακλαστική Θεραπεία (Adapted Reflextherapy, AdRx) έχει προέλθει από τη Ρεφλεξολογία και στηρίζεται στις αρχές της, αλλά εμβάθυνε με ιατρική προσέγγιση στην κατανόηση του χρόνιου ή οξέος πόνου που προέρχεται από τις δομές της σπονδυλικής στήλης.
Κύριο πεδίο εφαρμογής της υπήρξε ο τραυματισμός δίκην μαστιγίου (whiplash injury).

Η Εισηγήτρια του Σεμιναρίου και δημιουργός της Μεθόδου AdRx, Gunnel Berry, MSc MCSP, έχει κλινική εμπειρία 45 ετών ως Φυσικοθεραπεύτρια και βασιζόμενη στις γνώσεις της Ρεφλεξολογίας σε συνδυασμό με τον ανατομικό και νευροφυσιολογικό κλινικό συλλογισμό πάνω στον πόνο, όπως τον αντιμετώπιζε στους ασθενείς της, εμπνεύστηκε την μέθοδό της και την εφαρμόζει εδώ και 13 χρόνια.
Έχει δημοσιεύσει δεκάδες ερευνητικές μελέτες πάνω στην Μέθοδο AdRx κι έχει παρουσιάσει τα αποτελέσματά τους σε πολυάριθμα Συνέδρια Φυσικοθεραπείας, Ρεφλεξολογίας αλλά και Εναλλακτικής Ιατρικής σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τον Μάιο του 2014 τιμήθηκε από τον Σύλλογο Ρεφλεξολόγων της Μ.Βρετανίας, είναι Υπεύθυνη Εκπαίδευσης στο ACPIRT και μέλος του Health Care Professional Council της Μ.Βρετανίας.

Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά να την έχουμε κοντά μας για να μας διδάξει την Μέθοδο AdRx και να μας εξειδικεύσει στα περιστατικά χρόνιου πόνου.

Ημερομηνία: 10 και 11 Μαρτίου 2018
Ώρες: 09:00-17:00 και 09:30-16:00
Δικαίωμα παρακολούθησης: Ρεφλεξολόγοι και Φυσικοθεραπευτές
Κόστος: Μ Ο Ν Ο 250ευρώ, με προεξόφληση έως 15 Δεκεμβρίου 2017
Ισχύει ΕΚΠΤΩΣΗ 20% για τους Μαθητές Kinetiks!
Θέσεις συμμετοχών: ΑΥΣΤΗΡΑ έως 12 άτομα – ΔΕΝ θα υπάρξει δεύτερο τμήμα και θα ισχύσει ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!

By Kinetiks Jul 28, 2017 Καμία απάντηση

Τηλ. 2315 314 604